13-12-2015 Hip & Hot  -  'De mooiste kerstkaarten van 2015'
Hoera, het is kerstkaarten tijd! Ik vind het zo leuk om een kaartje te versturen of te ontvangen. En het is weer helemaal in om échte kaarten te sturen naar familie en vrienden. Doe jij dat ook? Hip & Hot zet een aantal kerstkaart-toppers voor je bij elkaar.

'Bij Sweet Yearning hebben alle producten een nostalgische uitstraling, en dat geldt natuurlijk dan ook voor de kerstkaarten! Deze brengen het gevoel ‘van toen’ helemaal terug... geluidloze films, dinky toys en viewmasters. 
En heb je misschien een oude oma? Dan weet ik zeker dat zij helemaal blij wordt van deze kaarten van weleer'.


16-12-2015 LoveThat.nl  -  'Originele kerstkaarten deel 2'
Ons vorige kerstkaarten artikel werd onwijs goed bekeken en ik kreeg toen ook veel andere originele kaarten om mijn oren. Hartstikke leuk en daarom…. (tromgeroffel) vandaag Deel 2! Wederom heb ik ontzettend originele kerstkaarten voor je verzameld. Wat dacht je van een kerstkaart van katoen of met een kaarsje, afgewisseld met gewoon hele leuke kaarten die je niet bij de Action vindt. Wees origineel deze kerst! Dan maar wat minder kaartjes versturen, maar verstuur met gevoel!

'De kerstkaarten van Sweet Yearning zijn vooral nostalgisch te noemen. Met deze kaarten heb je gelijk zin om de Elfstedentocht te rijden en een dikke kom erwtensoep te eten. 8 kaartjes kosten 8 euro.'